Tietoa yrityksestä
Intohimona käsillä tekeminen
Korttelileipuri NY on lopettanut toimintansa reilun vuoden mittaisen taipaleen jälkeen. Lämmin kiitos kaikille asiakkaille!
Puhtaat suomalaiset raaka-aineet ovat keskeinen osa Korttelileipurin toimintaa. Mahdollisuuksien mukaan suosimme paikallisia, pohjoiskarjalaisia ainesosia.
Raaka-aineiden ohella käsityön arvostus on Korttelileipurille tärkeä asia. Yritys haluaa ylläpitää perinteistä käsityökulttuuria, ja jokainen tuote on leivottu tunteella. Tällä ajatuksella ei ehkä maailmaa valloiteta, eikä se ole tarkoituskaan: Korttelileipurin suurin unelma on kohdata oman lähiympäristönsä väki uunituoreiden leipomusten äärellä.
Yrittäjä Karoliina Mäki opiskelee parhaillaan viimeisiä kursseja
leipuri-kondiittorin perustutkintoa Riveriassa ja on aikaisemmalta
koulutukseltaan floristi. Kipinä yrittäjyyteen ja omannäköisen toiminnan
kehittämiseen syttyi jo ensimmäisten ammattiopintojen alkuvaiheessa.